Marsepein Gemixt

 4,50

Dit is een zakje gevuld met exclusieve kleine en lekkere  Marsepeinen bolletjes uit het Belgische Brugge. Dit is exclusieve-, handgemaakte-, ambachtelijke marsepein wat het hele jaar door word gegeten. Als een zoet momentje tussendoor 😋 of als een kleine verrassende lekkernij naast een kopje koffie of thee ☕. Probeer het eens uit. Dit ambachtelijke marsepein bestaat voor een groot deel uit écht amandelspijs en dat proef je! Marsepein is heel lang houdbaar en het lekkerst op kamertemperatuur.

3 op voorraad

Beschrijving

Heerlijke ambachtelijke huisgemaakte Marsepein Gemixt uit het Belgische Brugge. Dit zakje bevat ca 10 kleine bolletjes verrukkelijke marsepein en weegt ca 117-120 gram. De vrolijk gekleurde bolletjes hebben diverse smaken. De smaken zijn o.a. Naturel, Framboos, Chocolade, Citroen en Pistache.  Perfect om als zoetje te presenteren naast een lekkere kop koffie of thee. Het is een heerlijke smaakexplosie van marsepein. Eerlijk gezegd dacht ik altijd dat het alleen tijdens de Sinterklaas periode werd gegeten of verkocht. Maar dat is een echte misvatting weet ik nu!

In het Belgische Brugge waar ik deze heerlijke zoete en ambachtelijke lekkernij ontdekte werd mij heel enthousiast verteld dat deze Marsepein toch echt het hele jaar door gekocht en (best veel) wordt geconsumeerd.

Hoe leuk is dat! Reden te meer om het eens uit te proberen en naast de overheerlijke soorten Noga aan te bieden. Ik ( en met mij mijn echtgenoot) was in elk geval direct verkocht! Want echt dit zakje Marsepein Gemixt is niet te versmaden. Om de smaak het beste tot zijn recht te laten komen raden we aan het te bewaren en te eten op kamertemperatuur.
Door het suiker en glucosegehalte is marsepein bijzonder lang houdbaar (24-08-2023).
Dit exclusieve marsepein  bestaat voor het allergrootse deel uit échte  amandelspijs, suiker en eiwit. Wat kenmerkend is voor de heerlijke smaak van deze zoete traktatie!

Extra informatie

Productspecificatie

Marsepein, kleine bolletjes van ca tussen de 10 en 13 gram, handgemaakt en ambachtelijk gemaakt in Brugge door Brown Sugar.

Ingrediënten

1. suiker
2. AMANDELEN
3. glucose
4. EIWIT
5. Vit. A B1B2B3B5

Allergenen

AMANDELEN
EIWIT

Voedingswaarden

nog onbekend

Bewaren

Op kamertemperatuur
Tht 24-08-2023