Vlierbessenthee

 4,95

Deze heerlijke Vlierbessenthee (Elderberry) is een rijk gevulde vruchtenthee en prikkelt alle zintuigen. Het ruikt heerlijk, is prachtig om te zien en de smaak is ook fantastisch. Bovendien werkt het drinken van dit kopje thee ook nog eens weerstand verhogend door het hoge gehalte aan vitamine C.

Uitverkocht

Beschrijving

Vlierbessenthee is een heerlijke vruchtenthee. Een mooie gekleurde en geurende gearomatiseerde mix van gedroogde vlierbessen, hibiscusbloemen, druiven en rozenbottels. De smaak van deze losse thee is licht zuur. De thee bevat vitamine C en is een boost voor de weerstand. 
Vlierbessen hebben een antivirale eigenschap. Losse thee moet ‘zwemmen’ in uw kopje dat komt de smaak ten goede. Gebruik daarom het liefst een theezeef voor optimale smaak. Deze vruchtenthee is cafeïnevrij.

Na bovenstaande informatie lust ik wel een kopje thee met wellicht een klein stukje noga van bijvoorbeeld een Zachte Noga Bosbessen TaartpuntDeze losse thee met vlierbessen wordt bij Noga.nl verkocht in zakjes van 100 gram. Het beste kunt u de thee bewaren in een goed sluitend theeblikje.

Zet advies Vlierbessen thee:
Hoeveelheid Thee:
Een kopje: 1 maatschepje of theelepel, ca 2 gram.
Een pot heerlijke thee: ca 12 gram of eetlepel.
Watertemperatuur: 100°.
Trektijd: 2-3 minuten. (Of langer en naar eigen smaak).

Vruchtenthee
Deze thee is een vruchtenthee, een heerlijke mix van vlierbessen, hibiscusbloemen, druiven en rozenbottels. De smaak is lichtzuur. Houdbaarheid 12-18 maanden. 
Deze thee is ook uitermate geschikt om er zelf een lekkere frisse zomerse ijsthee van te maken.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vlierbessenthee” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *