Kado Bon Bestellen

 20,00 100,00

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Bij Noga.nl kunt u ook een Kado Bon bestellen. Soms is het zo moeilijk om voor iemand een leuk presentje te bedenken of te kopen. Daarom hebben we Noga Kado Bonnen gemaakt. Juist voor die persoon die gek is van een zoete lekkernij of chocolade.

Er is keuze uit zes verschillende Kado Bonnen. De te besteden bedragen zijn € 20,-, €30,-, €40,-, € 50,-, € 75,- en € 100,-. Deze Kado Bonnen zijn alleen online te besteden in de webshop Noga.nl. Elke Kado Bon heeft een uniek nummer. Bij het bestellen kunt u een persoonlijk berichtje aan de ontvanger meegeven. Voor de jarige, of gewoon om iemand een hart onder de riem te steken. De Kado Bon ontvanger krijgt dit kado direct in zijn of haar mailbox nadat de aankoop en betaling zijn voldaan.

Heeft u zo’n Noga Kado Bon gekregen? Met het unieke nummer kunt u in de webshop betalen. Dus maak snel een keuze uit de lekkernijen die er in de webshop zijn. Veel shopplezier gewenst.
Ik, Lidy van Noga.nl, stel het zeer op prijs als u dit product en de ervaring met Noga.nl een beoordeling wil geven of een reactie. Daar kan ik mee aan de slag en mijn website en service aan u verbeteren.

Extra informatie

Cadeaubon bedrag

€ 20, € 30, € 40, € 50, € 75, € 100

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kado Bon Bestellen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *