Noga Schoen Kado voor Sinterklaas

 2,25 15,00

Het is weer zover, Sinterklaas komt op 13 november ons land een bezoekje brengen. Een leuk én lekker Noga Schoen Kado voor Sinterklaas zoekt u uit bij Noga.nl. Hier bent u aan het goede adres. Er is keuze genoeg en een schoen(tje) is snel gevuld voor een schappelijk prijsje. Neem bijvoorbeeld een lekkere dikke Noga Reep met een zakje Vanille Fudge. Dát vindt iedereen leuk en lekker toch?!

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De zomer is echt voorbij en we gaan de Herfst in. Op naar Sinterklaas, want zaterdag 13 november is het weer zover! De intocht van de goedheilig man is een feit. Dan mogen de schoenen weer worden gezet! Het is en blijft voor mij (ook als oma) altijd een leuke tijd. Op Noga.nl vindt je hét Noga Schoen Kado voor Sinterklaas. Want de overheerlijke Noga Blokjes of een zakje met de lekkerste Fudge passen prima in een kinderschoen. Ook de Noga Repen zijn een mooi Noga Schoen Kado of wat denkt u van een lekker Noga Taartpuntje? Er is keuze genoeg!

Op Noga.nl slaagt u altijd. Een lekkere Noga Reep voor een grote volwassen schoen of voor de allerkleintjes een zakje met de lekkerste Chocolade Rozijnen Tropical. Het is Sinterklaas dus mag er best iets worden gesnoept.

 

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Maak een keuze uit diverse Kado's

Fudge 250 gr., Dikke Noga Reep, Luxe Noga Reep, Chocolade Rozijnen Tropical 250 gr., Quaranta Taartpunt, Kado Pakketje € 15,00