Klantreacties

Noga.nl Dik tevreden

Het lijkt me leuk om de klantreacties van sommige klanten te delen als iemand je een persoonlijke bedank mail stuurt. Want wat is er leuker dan een aardige en positieve reactie te ontvangen. Een website run je niet zomaar! Achter elke website staat een persoon, een man, een vrouw, een ondernemer of een bedrijf. Er wordt hard gewerkt voor het bestaan en voor de tevredenheid van klanten. Want de klant zorgt voor het bammetje en beleg! De klant zorgt ervoor dat we met vakantie kunnen. Dus is het zaak om ervoor te zorgen dat alles tip-top in orde is. Voor iedereen!

En, neen, dit is/zijn geen nep verhalen die ik hier laat zien. Ik hou van eerlijkheid en integriteit. En ondernemen natuurlijk! Graag publiceer ik de eerste reactie(s) anoniem uiteraard met betrekking tot de privacy. Toen ik met Noga.nl begon had ik niet gedacht dat het zo leuk was en dat mensen ook blij zijn en waardering tonen. Dat is fijn én geeft je als ondernemer een flinke boost.

Deze reactie ontving ik in maart 2021 naar aanleiding van dit bestelde Kado Pakketje dat als een kadootje voor iemand besteld is én als verwennerij voor deze dame zelf werd aangeschaft😀.
__________________________________________________________________________________________________

Beste Lidy,

Ik had beloofd om mijn ervaringen te delen over de bestelde cadeau pakketjes.

Mijn schoondochter was zéér verrast! Een beter cadeau had ik niet kunnen bedenken. Het is altijd leuk als je iemand ‘een beetje’ kent en ik wist dat de zachte noga bij haar favoriet is.

We mochten even met haar mee proeven, maar de rest wilde ze graag zelf opsnoepen! Gelijk heeft ze, want dat was precies de bedoeling.

De 6 soorten noga uit het pakketje voor mezelf zien er ook zalig uit! Wat ik daaruit geproefd heb is echt heerlijk! Ik mag van mezelf elke dag van een stukje genieten!

De noga was op leuke manier verpakt, veilig in een stevig doosje!

Kortom, we zijn een zeer goede en smakelijke ervaring rijker!

Nogmaals dank je wel voor de perfecte service!

Vriendelijke groet
__________________________________________________________________________________________________
Hier komt de volgende reactie…. Superleuk toch? Daar doe je het als ondernemer óók voor!!