Klantreacties

Noga.nl Dik tevreden

Het lijkt me leuk om de klantreacties van sommige klanten te delen als iemand je een persoonlijke bedank mail stuurt. Want wat is er leuker dan een aardige en positieve reactie te ontvangen. Een website run je niet zomaar! Achter elke website staat een persoon, een man, een vrouw, een ondernemer of een bedrijf. Er wordt hard gewerkt voor het bestaan en voor de tevredenheid van klanten. Want de klant zorgt voor het bammetje en beleg! De klant zorgt ervoor dat we met vakantie kunnen. Dus is het zaak om ervoor te zorgen dat alles tip-top in orde is. Voor iedereen!

En, neen, dit is/zijn geen nep verhalen die ik hier laat zien. Ik hou van eerlijkheid en integriteit. En ondernemen natuurlijk! Graag publiceer ik de reactie(s) anoniem, uiteraard met betrekking tot de privacy. Toen ik met Noga.nl begon had ik niet gedacht dat het zo leuk was en dat mensen ook blij zijn en waardering tonen. Dat is fijn én geeft je als ondernemer een flinke boost.
****************************************************************************************************************

September 2023
De Noga webshop was even gesloten en deze Noga liefhebber bestelde aan het begin van de sluiting, uiteraard bij opening alles verzonden mét een extraatje voor het wachten.
Beste Lidy
Heel erg bedankt voor je aardige woorden en de extra reep, heel fijn. We verheugen ons heel erg…….dit is echt de beste noga.
Hartelijke groet, …
****************************************************************************************************************
Onderstaande producten werden besteld om er weer aparte kado pakketjes van te maken. Een tevreden kant betekent veel en geeft mij altijd een blij gevoel en goede energie 👍.

Januari 2022
Beste Lily,
Ik wil je bij deze laten weten dat ik mijn bestelling vandaag ontvangen heb.
Prima levering , dinsdag besteld en donderdag in huis  en bovendien goed en netjes verpakt.
De noga punten , noga repen , fudge en het doosje chocoladetulpen zien er allemaal heerlijk uit.
Erg leuk om aan iemand cadeau te geven en natuurlijk ook om zelf lekker van te genieten.
Vriendelijke groeten en succes met de verkoop van al het lekkers.
****************************************************************************************************************
Deze reactie ontving ik naar aanleiding van dit bestelde Kado Pakketje dat als een kadootje voor iemand besteld is én als verwennerij voor deze dame zelf werd aangeschaft😀.

Maart 2021
Beste Lidy,
Ik had beloofd om mijn ervaringen te delen over de bestelde cadeau pakketjes. Mijn schoondochter was zéér verrast! Een beter cadeau had ik niet kunnen bedenken. Het is altijd leuk als je iemand ‘een beetje’ kent en ik wist dat de zachte noga bij haar favoriet is. We mochten even met haar mee proeven, maar de rest wilde ze graag zelf opsnoepen! Gelijk heeft ze, want dat was precies de bedoeling. De 6 soorten noga uit het pakketje voor mezelf zien er ook zalig uit! Wat ik daaruit geproefd heb is echt heerlijk! Ik mag van mezelf elke dag van een stukje genieten! De noga was op leuke manier verpakt, veilig in een stevig doosje!
Kortom, we zijn een zeer goede en smakelijke ervaring rijker! Nogmaals dank je wel voor de perfecte service!
Vriendelijke groet
****************************************************************************************************************
Hier komt de volgende reactie…. Superleuk toch? Daar doe je het als ondernemer óók voor!!