Geplaatst op

Glutenvrije Noga

Glutenvrije Noga! Eerst wist ik het echt niet maar het is er wel. Omdat ik bij (bijna) alle noga en aanverwante producten, alle allergenen, voedingswaarden, houdbaarheid, bewaaropties en meer belangrijke informatie opzoek en op Noga.nl vermeld, ben ik er nu van op de hoogte.

Extra Informatie

Bij de door u geselecteerde producten, onder het kopje “Extra informatie” vindt u deze gegevens. De voedingswaarden, vetten, allergenen, hoe te bewaren etc. Want misschien mag of wilt u iets niet eten waarin bijvoorbeeld soja, sesam, gluten of andere toevoegingen inzitten. Deze informatie kan voor sommige mensen echt heel erg belangrijk zijn. Daarom is het vermeld.

Zelf heb ik geen allergieën maar toch interesseert het mij buitengewoon. Een vriendin van mij is bijvoorbeeld erg allergisch voor pinda’s. Je wil echt niet meemaken dat ze per abuis een stukje pinda naar binnen krijgt.

Gelukkig is er tegenwoordig meer aandacht voor en wordt alles veel transparanter. Daar ben ik een groot voorstander van. Dus etiketten lezen en je erin verdiepen dan maar! Soms noodzakelijk en soms omdat je wilt weten wat je naar binnen krijgt.

Mij wordt weleens verzocht om een glutenvrij Kado Pakket te maken. Of ik daarvoor de benodigde producten heb en of ik dat kan? Uiteraard doe ik dat met heel veel plezier en na uitgebreid onderzoek van de Noga.nl producten!

Zoekt u iets lekkers of wilt u iemand eens verrassen? Ga op speurtocht bij Noga.nl en u slaagt vast en zeker. Alle Quaranta Taartpunten zijn bijvoorbeeld glutenvrij en palmolievrij. De Harde Haknoga Blokjes en Kandijstokjes ook. Zo heeft u al snel een leuk en lekker Kado geshopt. Uiteraard kunt u mij e-mailen als het u zelf niet lukt. Mail dan naar lidy@noga.nl.