Geplaatst op

Glutenvrije Noga

Glutenvrije Noga! Eerst wist ik het echt niet maar het is er wel. Omdat ik bij (bijna) alle noga en aanverwante producten, alle allergenen, voedingswaarden, houdbaarheid, bewaaropties en meer belangrijke informatie opzoek en op Noga.nl vermeld, ben ik er van op de hoogte. Maar ook is het erg belangrijk dat we weten wat we eten.

Extra Informatie
Bij de door u geselecteerde producten, onder het kopje “Extra informatie” vindt u deze gegevens. De voedingswaarden, vetten, allergenen, hoe te bewaren etc. Want misschien mag of wilt u iets niet eten waarin bijvoorbeeld soja, sesam, gluten of andere toevoegingen inzitten. Deze informatie kan voor sommige mensen echt heel erg belangrijk zijn. Daarom is het vermeld.

Gelukkig is er tegenwoordig meer aandacht voor allergieën en wordt alles transparanter. Daar ben ik een groot voorstander van. Dus etiketten lezen en je erin verdiepen dan maar! Soms noodzakelijk en soms omdat je wilt weten wat je naar binnen krijgt. Mij wordt regelmatig verzocht om een glutenvrij Kado Pakket te maken. Of ik daarvoor de benodigde producten heb en of ik dat kan? Uiteraard doe ik dat met heel veel plezier na uitgebreid onderzoek van de Noga.nl producten!

Zoekt u iets lekkers of wilt u iemand verrassen met een glutenvrij product? Ga op speurtocht bij Noga.nl en u slaagt vast en zeker. Alle Quaranta Taartpunten zijn bijvoorbeeld glutenvrij én palmolievrij. Alle Luxe Ambachtelijke Italiaanse Noga taartjes van CasaRinaldi ook! Alle nieuwe echte Franse Montélimar Noga is ook glutenvrij! Denk aan de lekkere Noga Blokjes en heerlijke Noga Repen.

En… wist u dat ook Fudge glutenvrij is? Zo heeft u al snel een leuk en lekker Kado geshopt op Noga.nl. Uiteraard kunt u mij altijd e-mailen als het u zelf niet lukt. Mail dan naar lidy@noga.nl.