Geplaatst op

Verpakkingen bij Noga.nl

Over de verpakkingen bij Noga.nl denken we goed na. De wereld is al vervuild en vol genoeg. Ikzelf ben erg van het verantwoord scheiden en opruimen van allerlei soorten verpakkingen. Online shoppen vind ik een uitkomst maar ik kijk kritisch naar de verpakkingen en dozen die ik ontvang. Zijn de dozen onnodig groot voor het product dat ik heb aangeschaft dan schroom ik niet een correct mailtje te zenden. En vaak is de reactie positief. Er zijn passende oplossingen genoeg mijns inziens. Ook bestel ik wel eens eetbare producten. Die moeten wel hygiënisch verpakt zijn. Bij Noga.nl verpakken we de spullen alleen als het in groot verpakking en soms, per stuk, onverpakt van de leverancier binnenkomt.

De Dozen

Verpakking bij Noga.nl

De kartonnen dozen met de producten zijn van één laagje karton. We tapen de dozen dicht met eco papier tape. We verzenden ook Brievenbuspakketten voor de kleine producten. De keuze van de verpakkingen bij Noga.nl kunt u maken bij het plaatsten van de bestelling.
Op de doosjes plakken we een verzendlabel en een sticker ‘breekbaar’ in de hoop dat de bezorgers van DHL voorzichtigheid betrachten met het door u aangekochte product. U begrijpt dat wij daar verder geen invloed op hebben maar wel graag zien dat het pakketje heelhuids bij u aankomt.

De zakjes die we gebruiken voor het verpakken van de voedingsmiddelen zijn aan de binnenkant voorzien van een dun plastic laagje en aan de buitenkant van bruin kraft papier. Hygiënisch en geschikt om voedingsproducten te verzenden. De zakjes zijn door warmte dicht geseald. Is een product vanaf de leverancier verpakt, dan pakken we deze niet alsnog een keer in! Van de bruine zakjes kunt u het plastic en papier scheiden.

Vriendelijk en wellicht overbodig verzoek ik u het plastic en papier te scheiden en verantwoord op te ruimen. Heel hartelijk dank voor de medewerking. Heel graag zien we u nog eens terug bij Noga.nl.