Geplaatst op

Verpakkingen bij Noga.nl

Verpakking bij Noga.nl

Over de verpakkingen bij Noga.nl denken we goed na. De wereld is al vervuild en vol genoeg. Ikzelf ben erg van het verantwoord scheiden en opruimen van allerlei soorten verpakkingen. Online shoppen vind ik een uitkomst maar ik kijk kritisch naar de verpakkingen en dozen die ik ontvang. Zijn de dozen onnodig groot voor het product dat ik heb aangeschaft dan schroom ik niet een correct mailtje te zenden. En vaak is de reactie positief. Er zijn passende oplossingen genoeg mijns inziens. Ook bestel ik wel eens eetbare producten. Die moeten wel hygiënisch verpakt zijn. Bij Noga.nl verpakken we de spullen alleen als het in groot verpakking en soms, per stuk, onverpakt van de leverancier binnenkomt.

De kartonnen doosjes waarin de producten worden verzonden zijn van één laagje karton. We tapen de dozen dicht met Eco papier tape. We verzenden ook Brievenbuspakketten gevuld met kleine producten en de lekkerste Noga Repen.

Op alle Kado brievenbuspakketten en doosjes plakken we een verzendlabel en een oranje sticker ‘breekbaar’ in de hoop dat de bezorgers van DHL en Post.nl voorzichtigheid betrachten met het door u aangekochte product. U begrijpt dat wij daar verder geen invloed op hebben maar wel graag zien dat het pakketje altijd heelhuids bij u aankomt.

EcoCraft voedselveilig en hygiënisch inpak papier

Soms verpakken we losse producten ook in EcoCarft papier. En als het nodig is vullen we de doosjes op met papier om rammelen en beschadigen tegen te gaan. Voor de Brievenbuspakketten moet ik rekening houden met de afmeting en het gewicht. Het EcoCraft papier is zeer veilig en hygiënisch voor
het verpakken van voedsel.

De bruine zakjes die we gebruiken voor het verpakken van de voedingsmiddelen zijn aan de binnenkant voorzien van een dun plastic laagje en aan de buitenkant van bruin kraft papier. Hygiënisch en geschikt om voedingsproducten te verzenden. De zakjes zijn door warmte dicht geseald. Is een product vanaf de leverancier verpakt, dan pakken we deze niet alsnog een keer in! Van de bruine zakjes kunt u het plastic en papier scheiden.

Vriendelijk en wellicht overbodig verzoek ik u het plastic en papier te scheiden en verantwoord op te ruimen. Heel hartelijk dank voor de medewerking. Heel graag zien we u nog eens terug bij Noga.nl.