Over Noga.nl

Hoe Noga.nl tot stand is gekomen is best leuk om te vertellen. Want achter een internet domein zit altijd een persoon of bedrijf! Een stukje levensgeschiedenis van mijzelf en van mijn echtgenoot. Lang geleden werkte ik op een accountantskantoor en dat heb ik jarenlang met veel plezier gedaan. Mijn werk was dus vooral met de neus in de cijfers zitten! En dát doe ik tot vandaag de dag (óók) nog steeds met heel veel plezier. Daarnaast was ik tevens echtgenote, moeder, secretaresse, content medewerkster, facilitair manager kortom mijn werkverleden is uitgebreid en best veelomvattend maar vooral ook leuk!

Na jaren ondersteuning te hebben geboden in het Internetbedrijf van mijn man gooiden we het over een andere boeg. Hij (en ik op de achtergrond, want achter een sterke man staat een nog sterkere vrouw😁) startte een Noten & Delicatessenwinkel. Wat een mooie, leuke en interessante branche en ja, ook in de winkel werd lekkere noga verkocht.

Ook heb ik in deze die periode, naast mijn werk, een studie Orthomoleculair Voedingsdeskundige gevolgd. Puur uit interesse. Regelmatig sprong ik bij in de winkel en daar kwamen interessante vragen van klanten. Over van alles, over noten, over gluten, over allergieën en die wilde ik gefundeerd kunnen beantwoorden. Bovendien interesseert voeding mij. Alle voeding! Vandaar ook de uitgebreide product specificaties op iedere product pagina. Ik wil weten wat ik eet en wat er wel of niet in zit. Pas als je het weet kan je de juiste keuze maken!

Noga Pistache taartje

Na een paar jaar vol enthousiasme de winkel te hebben gerund werd de winkel verkocht. De online business bleef toch trekken en waarom geen webshop starten? Zo bedacht zo gedaan! Mijn idee van Noga.nl is het aanbieden van een mooi A-kwaliteit Noga assortiment en echte Ambachtelijk gemaakte Noga met aanverwante delicatessen zoals mooie Losse Thee.

Want Noga & Thee is voor mij dé gouden combi. Mijn missie met Noga.nl is mooie en lekkere producten aan bieden en iets te kunnen betekenen voor iedereen die iets lekkers of een leuk kadootje wil vinden tegen een schappelijke prijs. Mijn uitdaging is ook de website als webshop zelf bouwen en onderhouden. Het is al aardig gelukt, al zeg ik het zelf.

Heel veel plezier met shoppen op Noga.nl en schroom niet mij te mailen bij vragen.
Lidy van Noga.nl