Kandijstokjes Rietsuiker Wit

 0,65

Let op de Kandijstokjes worden los en per stuk verkocht.
Een setje van vijf stokjes zoals op de foto kost € 3,25. Prachtige Kandijstokjes van Witte rietsuiker. Heerlijk voor in de thee of een kopje koffie. Bovendien geen geknoei meer met losse suiker. Én het oog wil ook wat. Ze staan super vrolijk in een mooi glaasje op een prachtig gedekte tafel. Maar let op! Bij verzending in een Brievenbuspakketje passen maximaal 15 stokjes! Wenst u er meer? Geen probleem maar dan de optie verzenden in een doosje aanvinken aub.

20 op voorraad

Beschrijving

De Kandijstokjes Rietsuiker Wit bevatten 100% rietsuiker. Zij zijn lang houdbaar en erg handig in gebruik. Er is geen geknoei meer met losse suiker voor in de thee of koffie. En het staat leuk, zo’n mooi glanzend stokje op een schoteltje. Heel feestelijk staan ze in een mooi gevuld Champagneglas bijvoorbeeld bij een bruiloft.
Bij Noga.nl verkopen we de Kandijstokjes van witte Rietsuiker per stuk, zij wegen ca 15 gram per stuk. De Kandijstokjes Rietsuiker Wit zijn uitermate geschikt om in een Brievenbus Pakket te verzenden, er gaan maximaal 15 Kandijstokjes in het doosje. Zo blijven ze mooi en onbeschadigd. Dat scheelt weer verzendkosten! Wilt u er meer bestellen is dat uiteraard geen enkel probleem. We verpakken ze dan in een goed passend doosje. Dat kan niet door de brievenbus. Bij de verzendoptie dient u dan voor een Pakket/Doosje te kiezen. Er zijn ook Kandijstokjes van Bruine Rietsuiker. (Wist je dat je Kandijstokjes ook zelf kan maken?).

Uitgebreide product specificatie over de voedingswaarden en de ingrediënten vindt u onder Extra informatie.
Om de service en uw ervaring op Noga.nl te optimaliseren verzoek ik u, uiteraard geheel vrijblijvend, om een beoordeling of reactie.
Dat is erg waardevol. Alvast heel hartelijk dank voor de genomen moeite.

Extra informatie

Productspecificatie ingrediënten:

100% rietsuiker

Voedingswaarden:

per 100 gram
Energie: Kcal 400/ 1695 Kjls
Vet: 0 gram
Koolhydraten: 100 gram
Waarvan suiker 100 gram
Proteïne 0 gram
Vezels: 0 gram
Zout: 0 gram