Kandijstokjes Rietsuiker Wit

 0,65

Prachtige Kandijstokjes van Witte rietsuiker. Heerlijk voor in de thee of een kopje koffie. Bovendien geen geknoei meer met losse suiker. Én het oog wil ook wat. Ze staan super vrolijk in een mooi glaasje op een prachtig gedekte tafel. Ook bij een High Tea mogen ze niet ontbreken. Maak het Feestje compleet met deze mooie fonkelende en glanzende Kandijstokjes Rietsuiker Wit en bestel ze!

86 op voorraad

Beschrijving

De Kandijstokjes Rietsuiker Wit bevatten 100% rietsuiker. Zij zijn lang houdbaar en erg handig in gebruik. Er is geen geknoei meer met losse suiker voor in de thee of koffie. En het staat leuk, zo’n mooi glanzend stokje naast een kopje koffie of thee op een schoteltje. Heel feestelijk staan ze in een mooi gevuld Champagneglas bijvoorbeeld op een mooi gedekte tafel. Ook bij een High Tea mogen de fonkelende Kandijstokjes niet ontbreken.
Bij Noga.nl verkopen we de Kandijstokjes van witte Rietsuiker los per stuk, zij wegen ca 15 gram. Bestel er zoveel u wilt of maak een gemende bestelling en bestel de Witte- en Bruine Kandijstokjes.
(Wist je dat je Kandijstokjes ook zelf kan maken?).

Uitgebreide product specificatie over de voedingswaarden en de ingrediënten vindt u onder Extra informatie.

Extra informatie

Productspecificatie ingrediënten:

100% rietsuiker

Voedingswaarden:

per 100 gram
Energie: Kcal 400/ 1695 Kjls
Vet: 0 gram
Koolhydraten: 100 gram
Waarvan suiker 100 gram
Proteïne 0 gram
Vezels: 0 gram
Zout: 0 gram