Persoonlijke Wenskaart Man

 2,95

Leuk om iemand te verrassen en een lieve of persoonlijke groet te doen. Een voor u op maat gemaakt wenskaartje om bij de Noga of Noga Kado Pakket toe te voegen. U heeft de keuze uit zeven verschillende opties. Maak een keuze a.u.b. De door u gewenste tekst kunt u doorgeven op de afrekenpagina onder het kopje: notities. Niet vergeten hoor!

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Geef uw Kado een persoonlijk tintje mee met deze Persoonlijke Wenskaart Man. Noga.nl geeft u de mogelijkheid om een wenskaart bij uw bestelde producten of Kado Pakket toe te voegen.
De persoonlijke wenskaart wordt voor u speciaal gemaakt. Mét de door u aangeleverde persoonlijke tekst of boodschap erop vermeld als u dat wenst. Bij sommige Wenskaartjes is dat niet nodig maar het kan altijd!
De grootte van het kaartje is 15 cm x 10 cm, zoals een ansichtkaart. Het is een enkelvoudige kaart op hoogglans papier afgedrukt. Niet al te groot dus hou rekening met de hoeveelheid tekst 😊.

Hoe leuk is het om vader, moeder, opa, oma, een familielid, een zieke of een vriendin of kennis te verrassen. Niet alleen met een lekker stukje (met heerlijke noten gevulde) Noga of een goed gevuld Noga Kado Pakket maar ook met een lieve persoonlijke groet in de vorm van dit op maat gemaakte wenskaartje.
U kunt kiezen uit maar liefst acht verschillende Wenskaarten. Maak een keuze uit één van de voorgestelde opties a.u.b.

Er is ook een Persoonlijke Wenskaart voor de Vrouw

De door u gewenste tekst voor op de Persoonlijke Wenskaart Man kunt u doorgeven op de afrekenpagina onder het kopje: notities. Niet vergeten hoor!

Extra informatie

Wenskaart Opties

Beterschap, Kerstfeest, Opa, Sinterklaas, Vaderdag, Verjaardag, Vrolijk, Zomaar