Aanbieding!

Noga Reep Pistache Noten Halve Prijs

 2,50

De Noga Reep Pistache Noten Halve Prijs is handgemaakt en valt in de categorie “Tegen Verspilling” komt uit Italië en is heerlijke zachte noga. De Noga wordt nog zachter als het op kamertemperatuur is. Deze Noga Reep heeft een THT datum van 23-07-2023 en is nog prima te consumeren. De hoofdbestanddelen van Noga zijn altijd suiker, eiwitten en (pistache) noten. Suiker is naast een smaakmaker tevens een conserveermiddel en daardoor is Noga lang houdbaar. Uiteraard is de verpakking heel.

Uitverkocht

Beschrijving

De Noga Reep Pistache Noten Halve Prijs is handgemaakt en valt in de categorie “Tegen Verspilling” komt uit Italië en is heerlijke zachte noga. De Noga wordt nog zachter als het op kamertemperatuur is of wordt gebracht. Deze noga Reep heeft een THT datum van 23-07-2023 en is nog prima te consumeren. De hoofdbestanddelen van Noga zijn altijd suiker, eiwitten en noten. Suiker is naast een smaakmaker tevens een conserveermiddel en daardoor is Noga lang houdbaar. Deze Noga Reep heeft een heerlijke Pistache smaak en is rijkelijk gevuld met pistachenoten en amandelen en heeft een onderkant van ouwel.  Alleen de kleur zorgt er al voor dat je vrolijk wordt en trek krijgt. Viva Italia!

De  zachte Noga repen zijn in verschillende smaken leverbaar bij Noga.nl. De Noga Reep weegt tussen 150  en 160 gram. Handig is dat Noga lang houdbaar is. Het is namelijk een lekkere dikke zware reep dus kan je er lang mee doen of lekker uitdelen tijdens een gezellig kopje thee of koffie met visite.

Het handige aan de Noga Repen is dat ze perfect in een Brievenbuspakket passen! Met vier verschillende smaken kan je iemand echt verrassen. Het is áltijd leuk zo’n lekker Noga pakket geheel onverwachts op de deurmat of in je brievenbus te vinden.

Het wordt nog leuker als u het Brievenbuspakketje vol met noga Repen aanvult met een persoonlijke wenskaart. Voeg onderstaande eenvoudig toe aan uw winkelmandje. Wel even uw gewenste persoonlijke tekst onder het kopje: notities invullen.

Meer Noga Repen in de categorie Tegen Verspilling zien >>

Andere suggesties…