Franse Zachte Noga Blokjes Kastanje

 3,95 7,75

Deze echte exclusieve Franse Zachte Noga Blokjes met Kastanje en amandelen zijn echt verrukkelijk. Dit is échte originele en zeer bekende Noga uit Montélimar. Het zijn kleine lichtbruine blokjes van ca 3 cm bij 1 cm en zeer handzaam om uit te delen of om naast een kopje thee of koffie op de schotel te presenteren. Uiteraard kunnen deze lekkere kleine Franse Napolitains ook zo uit de hand worden gesnoept. Ze zijn hygiënisch en apart verpakt en worden bij Noga.nl per 100 of 200 gram verkocht. Er gaan ongeveer  tussen de 13 en 15 blokjes in 100 gram. Alle Franse Noga is glutenvrij.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Deze heerlijke exclusieve Franse Zachte Noga blokjes Kastanje zijn een echte traktatie bij een kopje koffie of thee. Dit is échte originele en zeer bekende Noga uit Montélimar met een subtiele smaak van kastanje, honing en amandelen. Noga.nl importeert ze zelf uit dé Franse Noga stad van oudsher. De noga is gemaakt in Montélimar bij Nougat Diane de Poytiers.Noga.nl Noga van Diane De Poytiers Montélimar
Sinds 1920 gespecialiseerd in de vervaardiging van deze heerlijke zoete lekkernij en een mooi familiebedrijf met passie voor noga. Belangrijk is ook dat men voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt. De kleine Franse Napolitains zijn ideaal om te presenteren, uit te delen of tussendoor te snacken.

De Franse Zachte Noga blokjes Kastanje zijn 3 cm x 1 cm groot en prachtig om te zien. De blokjes, in de heerlijke Kastanje smaak, zijn apart en hygiënisch verpakt. Bij Noga.nl worden deze Zachte Noga blokjes verkocht per 100 of 200 gram. Er gaan ongeveer  tussen de 13 en 15 blokjes in 100 gram en zijn leverbaar in maar liefst acht verschillende smaken. Noga.nl heeft verschillende soorten Noga blokjes in het assortiment.

Tevens heeft alle Noga van onze Franse leverancier het EPV Label en het Origine Garantie Label.
Het EPV label werd opgericht in 2006 en is een erkenning van de staat dat FranNoga.nl France Origine Garantie en EPV Keurmerkse bedrijven onderscheidt met uitstekende ambachtelijke en industriële knowhow. Het wordt echter pas toegekend door de Franse Republiek na een grondig onderzoek en een onafhankelijke audit. Om de vijf jaar wordt deze erkenning vernieuwd na onderzoek van een nieuwe aanvraag. Dit betekent voor u als consument én voor Noga.nl als leverancier dat de noga van de allerbeste kwaliteit is en dát proef je!

Extra informatie

Hoeveelheid:

100 gram, 200 gram

Productspecificatie ingrediënten:

1. suiker
2. glucosestroop
3. geblancheerde AMANDELEN 17% (origine UE)
4. honing 14% (origine UE)
5. kastanje pasta 8,7%
6. poedersuiker
7. eiwit
8. natuurlijk vanille extract
9. aardappelzetmeel
10. ouwel (water, aardappelzetmeel, olijfolie)

LET OP; KANSPOREN VAN ANDERE NOTEN BEVATTEN!

Bereidingswijze:
Honing en glucosestroop worden gekookt in een ketel, daarna toevoeging van eiwitten en poedersuiker, gevolgd door kastanje pasta, vanille, pistachenoten en amandelen.

Allergenen informatie:

1. amandelen,
2. ei
3. pistachenoten
4. sporen van andere noten

Voedingswaarden:

per 100 gram (kan variëren per seizoen)
Energie 1690 kJ
401 kcal
Vet 8,9 g
Verzadigde vetten 0,7 g
Koolhydraten 78,3 g
waarvan suikers 68,4 g
Voedingsvezel 2,3 g
Eiwit 0,8 g
Zout 0,02 g

Specifieke bewaaromstandigheden:

Optimale opslag condities 5-15°C
Houdbaarheid (na productie) 12 maanden

Dieetgegevens:

GGO's / GGO's: Product niet onderworpen aan etiketteringswetgeving
GGO volgens EG-regelgeving 1829/2003 en 1830/2003/ Product made
van niet-GGO-grondstoffen en niet onderworpen aan GGO-etikettering
volgens de EC 1829/2003 en 1830/2003 verordening.
Ionisatie/Ionisatie: Noch de grondstoffen, noch het product zelf hebben een ioniserende behandeling ondergaan.
Niet geïoniseerd product gemaakt
uit niet-geïoniseerde grondstoffen.
Nanomaterialen:
Product dat niet opzettelijk nano materialen bevat
vervaardigd volgens EU-verordening nr. 1169/2011.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Franse Zachte Noga Blokjes Kastanje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…