Geplaatst op

Italiaanse Ambacht

Noga.nl Luxe Italiaanse Zachte Noga repen kopen

Noga.nl levert naast de lekkere Belgische noga ook de verpakte zachte Noga Taartpunten van het Italiaanse merk Quaranta. Deze noga is van uitstekende kwaliteit.
Maar Noga.nl levert sinds kort ook echte verse noga van Italiaanse ambacht. Deze ambachtelijke noga is bijzonder zacht, smaakvol en erg lekker en wordt door ons zelf geïmporteerd.
CasaRinaldi is de Italiaanse Noga producent en onze leverancier van onder andere de verrukkelijke kleine ambachtelijke Noga Taarten. De zachte Noga Taarten zijn verkrijgbaar in maar liefst tien verschillende heerlijke smaakvarianten waarvan sommige ook glutenvrij zijn.

De Luxe Zachte Italiaanse Noga Repen van CasaRinaldi zijn leverbaar in verschillende smaken waaronder Bosvruchten, Exotische vruchten, Noten, Bosbessen, Kersen, Frambozen, Sinaasappel & Chocolade. Bij Noga.nl heeft u keuze uit maar liefst vijftien verschillende smaken!
De Noga Repen doosjes van CasaRinaldi Noga zijn prachtig om te zien en zeer geschikt om te verzenden in een Noga Kado brievenbuspakket.

CasaRinaldi ~ Passione Italiana ~ Italiaanse Passie!

Veel plezier met shoppen op Noga.nl en geniet van alle heerlijkheden uit Italië. Ik hou van Noga! Mi piace il torrone!