Geplaatst op

Italiaanse Ambacht

Noga.nl Italiaanse Ambacht

Noga.nl levert de verpakte zachte noga Taartpunten van het Italiaanse merk Quaranta. Deze noga is van uitstekende kwaliteit. Maar Noga.nl levert tevens echte verse noga van Italiaanse ambacht. Deze ambachtelijke noga is bijzonder zacht, smaakvol en erg lekker. Sara Dolciaria is de Italiaanse Noga producent en onze leverancier.

De zoetwaren producent Sara Dolciaria is een echt Italiaans familiebedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1990 door de familie Umberti. Zij hebben zich gespecialiseerd in de productie van ambachtelijke noga, chocola en zoetwaren. Torrone is het Italiaanse woord voor noga. De vele verschillende smaken noga zijn allemaal gemaakt volgens oude en authentieke recepten. U kunt kiezen uit wel vijftig smaken. Dat is bijzonder voor liefhebbers van zoetwaren.

Het Familiebedrijf

Het bedrijf van Familie Umberti is gevestigd in de prachtige streek tussen Rimini en het dwergstaatje San Marino. Vanuit de noga fabriek zijn de opvallende kasteeltorens van San Marino bij helder weer goed te zien.

Het unieke recept van de authentieke Italiaanse Ambacht van de Familie Umberti:
Voor de noga worden zeer streng geselecteerde en natuurlijke ingrediёnten gebruikt. Dat zijn de amandelen en hazelnoten, suiker, honing en eiwit.
Deze ingrediënten mengt en verwarmd men. De toevoeging van de natuurlijke aroma’s is stap twee. Bijvoorbeeld limoncello, amarene kersen, aardbeien, tiramisu en of amaretti. Als ook pure chocolade en gedroogde vruchten.
Tenslotte laat men het noga mengsel afkoelen. Als laatste stap wordt de noga op de gewenste maat gesneden, verpakt en getransporteerd.
Bestel en proef deze verrukkelijke echte ambachtelijke Italiaanse Noga bij Noga.nl. Ervaar en proef de unieke en zachte structuur, u bent zeker verkocht.