Biologische Rooibos Thee

 3,95

De smaak van deze losse biologische Super Grade Rooibos thee is zeer mild en zacht. De thee is cafeïnevrij en mede daardoor ook zeer geschikt voor kinderen. Ook zij lusten graag een kopje thee én jong geleerd is oud gedaan! Noga.nl verkoopt deze A-Kwaliteit thee in zakjes van ca 85 gram zodat ze perfect in een Brievenbuspakketje passen. Dát scheelt weer verzendkosten. Heerlijk met een stukje Noga!

Uitverkocht

Beschrijving

Onze natuurlijke Biologische Rooibos Thee smaakt naturel en zacht. De losse biologische Super Grade A-Kwaliteit Rooibos thee wordt ook wel Honeybush genoemd. Deze vindt zijn oorsprong in Zuid Afrika en is zo rond de eeuwwisseling ontdekt. De zachte natuurlijke smaak van deze Rooibos thee maakt deze ook geschikt voor kinderen om te drinken. De Rooibos Thee is van nature cafeïnevrij. Net als alle losse thee komt deze het beste tot zijn recht als deze even kan ‘zwemmen’ in uw kopje. Gebruik van een theezeef is aan te bevelen. Rooibos thee, ook wel Honeybush thee,  genoemd is niet van theebladeren maar van een Zuid Afrikaanse struik met naald achtige blaadjes. De Biologische Rooibos Thee is heerlijk zacht van smaak, zit boordevol antioxidanten, kan een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid en is heel aangenaam om te drinken.

Na bovenstaande informatie lust ik wel een kopje heerlijke Rooibos thee met wellicht een klein stukje noga van een Zachte Noga Bosbessen Taartpunt. Deze losse Biologische Rooibosthee wordt bij Noga.nl verkocht in zakjes van ca 85 gram. Zo passen de zakjes thee perfect in een Brievenbuspakketje. Drie verschillende zakjes Losse Thee met wat Noga erbij levert een leuk Kado om een echte theeliefhebber mee te verrassen. Het beste bewaard u losse thee in een goed sluitend theeblikje.

Zet advies Rooibos Thee

Hoeveelheid Thee:
Een kopje: 1 maatschepje of theelepel, ca 2 gram.
Een pot heerlijke thee: ca 12 gram of eetlepel.
Watertemperatuur: 95°- 100°.
Trektijd: 2-3 minuten. ( Of naar eigen smaak).

Deze Biologische Rooibos Thee is een heerlijke biologische natuurlijke thee en is cafeïnevrij.
Houdbaarheid 12-18 maanden.
Biologische Rooibos Thee

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biologische Rooibos Thee” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *