Chinese Jasmijn Thee

 3,95

De lekkere verfijnde Chinese Jasmijn Thee is een groene thee en echte aanrader! Heel goed in combinatie met een lekker stukje Noga of een Chocolade Dadel. Bevat cafeïne en is daardoor verkwikkend. Ook naast het dinerbord misstaat dit geurende kopje Chinese Jasmijnthee geenszins. De smaak is namelijk bijzonder zacht en laat zich goed combineren.

4 op voorraad

Beschrijving

Deze Chinese Jasmijnthee heeft een verfijnde en zachte smaak. De losse groene thee is verrijkt met geurige Jasmijnbloesem. De smaak van deze losse smaakvolle en geurige groene thee is zacht, soepel en verfijnd. Net als alle losse thee komt deze het beste tot zijn recht als de losse thee even kan ‘zwemmen’ in uw kopje. Gebruik van een theezeef is aan te bevelen. Groene Thee bevat van nature cafeïne en kan daardoor vocht afdrijvend werken. Het feit dat groene thee niet is gefermenteerd zorgt ervoor dat deze thee rijk is aan fytonutriënten, antioxidanten en cafeïne. 

Na bovenstaande informatie lust ik wel een kopje heerlijke Jasmijnthee uit China met wellicht een klein stukje noga van een Zachte Noga Bosbessen Taartpunt. Deze losse Chinese Jasmijnthee wordt bij Noga.nl verkocht in zakjes van 80 gram. Zo passen zij perfect in een Brievenbuspakketje. Drie verschillende zakjes Losse Thee met wat Noga erbij levert een leuk Kado om een echte theeliefhebber mee te verrassen. Het beste bewaard u losse thee in een goed sluitend theeblikje.

Zet advies Chinese Jasmijnthee

Hoeveelheid Thee:
Een kopje: 1 maatschepje of theelepel, ca 2 gram.
Een pot heerlijke thee: ca 12 gram of eetlepel.
Watertemperatuur: 60°- 70°.
Trektijd: 2-3 minuten. ( Of naar eigen smaak).

Let op bij ALLE GROENE THEE:
Laat gekookt water goed afkoelen ( 8 tot 10 minuten) anders smaken alle Groene theesoorten erg bitter. Bij te hoge watertemperaturen komen de bitterstoffen uit de blaadjes vrij. 

Groene Thee.
Deze Chinese Jasmijnthee is een heerlijke mix van groene thee en Jasmijnbloesem en heeft een ronde en verfijnde smaak.
Houdbaarheid 12-18 maanden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chinese Jasmijn Thee” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *