Persoonlijke Wenskaart Vrouw

 2,95

Het is leuk om iemand te verrassen met een Noga Pakketje en daarbij een lieve of persoonlijke groet te doen in de vorm van een op maat gemaakt wenskaartje. Er zijn een paar voorbeelden van stemmingen of gelegenheden waaruit  een keuze gemaakt kan worden bij de opties. Op iedere Wenskaart is het mogelijk eigen gewenste tekst te vermelden. Maar… vergeet dit niet door te geven. Dit geef je door op de afrekenpagina onder het kopje: notities. Niet vergeten hoor!

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Om een Persoonlijke Wenskaart Vrouw toe te voegen maak je een keuze uit het juiste kaartje, of het voor een verjaardag is of Kerst. Er is keuze genoeg. En geef je de gewenste tekst door. Het is namelijk superleuk om een zorgvuldig uitgezocht Kado Pakket een persoonlijk tintje mee te geven. Daarom is het bij Noga.nl mogelijk om een gepersonaliseerde wenskaart bij de bestelde producten of Kado Pakket toe te voegen.

Er zijn meerdere stemmingen of gelegenheden waaruit je kunt kiezen bij de opties. Van Zomaar… tot Pasen of Sinterklaas! Voor iedereen is er een passende wenskaart ter beschikking en Noga.nl voegt heel graag een gepersonaliseerde wenskaart aan uw Noga Pakket toe. De grootte van het kaartje is 15 cm x 10 cm, zoals een ansichtkaart.

Bij Noga.nl is veel mogelijk, qua Noga pakketten maar ook voor wat betreft de persoonlijke wenskaarten.
Niet vergeten hoor! De gewenste tekst of wensen kunt u eenvoudig doorgeven op de afrekenpagina onder het kopje: notities. 

Extra informatie

Wenskaart Opties

Beterschap, Kerst, Moederdag, Pasen, Serieus, Sinterklaas, Valentijn, Verjaardag, Vrolijk, Zakelijk, Zomaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Persoonlijke Wenskaart Vrouw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…