Kado Brievenbuspakket Montélimar Naturel

 14,65

Dit Luxe Kado Brievenbuspakket Echte Montélimar Noga Repen Naturel is gevuld met zeven exclusieve heerlijke echte Montélimar Noga Repen in de smaak Naturel. Het zijn lekkere met noten gevulde repen zachte Noga. En gemaakt in de Franse Ardèche! Twee Staven Noga 50 gram, vier Mini Repen Noga 35 gram en de normale standaard Noga Reep van 100 gram. Best apart! Ze zijn echt lekker! Het is zeker de moeite waard om iemand met dit lekkere exclusieve Franse Noga Brievenbus pakket te verrassen!

Maak het nog persoonlijker door een wenskaartje toe te voegen.
🌸Persoonlijke Wenskaart Vrouw🌸
💪Persoonlijke Wenskaart Man💪

Uitverkocht

Beschrijving

Dit is het Kado Brievenbuspakket Echte Montélimar Noga Repen Naturel ter waarde van € 14,65. Bij Noga.nl kunt u kiezen uit diverse verschillende Noga Kado Brievenbuspakketten. Op deze manier kunt u iemand echt verrassen!  En wat ook fijn is er hoeft niemand thuis te zijn. Soms is het lastig om voor iemand een leuk of origineel presentje te bedenken. Daarom hebben we deze Brievenbuspakketten vol met lekkere en leuke producten samengesteld en aan de Noga Kado pakketten toegevoegd. Dit is een luxe doos met exclusieve echte Franse Zachte Noga uit Montélimar, bijzonder lekker en apart!

Dit Kado Brievenbuspakket Noga Repen ad € 14,65 bestaat uit:

  • Zeven verschillende repen Echte Montélimar Zachte Noga Repen Naturel. Dit zijn mooie Franse repen zachte noga, goed gevuld met lekkere noten en natuurlijke ingrediënten uit Montélimar.
    De Noga Repen zijn leverbaar in drie verschillende gewichten en maatvoeringen en bestaat uit één  grote Noga Reep van 100 gram, vier Noga Reepjes Mini van 35 gram en twee Noga Staven van 50 gram. Zo zit er voor iedereen iets in dit leuke Noga brievenbuspakketje.

🌸Persoonlijke Wenskaart Vrouw🌸
💪Persoonlijke Wenskaart Man💪

Interesse in meer Noga Kadopakketten? Bij Noga.nl is er een ruime keuze aan verschillende  Brievenbuspakketten, gewone Kado Pakketten en Kado Enveloppen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kado Brievenbuspakket Montélimar Naturel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…